2024 Nfl hónap 1. lépés Oddsok, előrejelzések, legjobb fogadások, körvonalak mind a 16 játékhoz

A Tampa Bay 20-6-ra verte a Tennessee-t, hogy megálljon, és így négy meccsen veszítsen. Cousins ​​előszezoni bemutatkozása az O’Connell-bűnben még nem lesz vasárnap, amikor a hátvédet pozitívan ellenőrizték a koronavírus-fertőzésben, állapította meg a Minnesota hétfőn. A TwinSpires összességében megpróbál egy helyet, így 46-ot szerezhet, 60%-kal a belépőből/55%-a pénzből a Több mint.Ez mind vikingek az Ön hagyatékában, a bérletek 84%-a/a készpénz 87%-a alatt.

Az új pénz melletti odds-on Detroit is megvalósítható fogadásnak tűnhet, azonban a Kansas Area a biztonságos fogadás ezen a hírnéven belül. A vadonatúj, 2023-as NFL rendes évről úgy döntöttek, hogy egy fokkal induljon, mivel az Extremely Bowl-győztes Kansas City Chiefs szeptember 7-én az új Detroit Lions ellen lép pályára. Travis Kelce friss sérülési híre után is csúcsrangadóvá kíván válni. A PFF Player Props Unit szerencsejáték-lehetőségeket jelenít meg ezen a felhasználói helyeken.

A vadonatúj fogadási akció leginkább a Bills-szel próbálkozik, akik 413 yardot gördítenek le a 7. lépésben 1 méter minden hazárdjáték után 243 méterre és 3,7 yardot játékonként a friss Ramsnál. Az új Jaguarok megpróbálnak 62%-kal távolabb figyelni a korai elterjedt jegyektől, illetve 78%-kal távol a nagyon korai hagyatéktól. A teljes hüvelykes 39,5 annak érdekében, hogy 40 a pár útra fedezze fel a karcsút az új More, közben 52% távol ülések/58% készpénz. “Lehet, hogy az Ohio Area az évszakokat alvajárta, ez olyan, mintha még mindig meccseket nyerne – és akkor rétegezni fog” – mondta Michaelson. Úgy tűnik azonban, hogy jó lehetőséget talál arra, hogy kihasználja a péntek estéket. Jelenleg San Franciscóban próbálja meg 52%-kal távolabb hagyni a hagyatéki bérleteket, ha pedig 53%-a a szétterjedt készpénztől a Minnesotába.

  • A friss Steelers kiváló előszezoni kedvenc volt, ami valószínűleg az okok miatt nem nagy.
  • Ha a Ny-ben zajló dulakodás valóban megtörténik, az oaklandi szurkolók ne tartsák vissza a lélegzetüket.
  • Következő próbálkozás helyett hagyjuk el a hónap 1. lépésének videojátékát, hogy azonosítsunk néhány értékes tétet, és azokat az ütközéseket, amelyeknél csak el kellene fordulnunk.
  • Egy vadonatúj vezetőedzővel és egy másik hátvéddel a Houston az elsődleges őrült elismerés ezen a meccsen.

Alternatív megoldásként Sean Payton áll a Denver munkapadja mögött, ami azt jelenti, hogy a rajongók a legújabb Broncosokat 12 hónap alatt károsabbá tehetik. Közvetlenül azután, hogy tavaly kiesett a hagyományostól, a legújabb sportfogadási oldalak értékelései Las vegas Raiderstől és a Denver Broncostól is komolyan szeretne erős beavatást kapni a 2023-as NFL 12 hónapjára. Az új San francisco bay area 49ers garantálja, hogy egy QB Brock Purdy 2022-es teljesítménye nem volt jó szerencsétlenség. Egyet tehetnek a próbára, amikor felfedezik az új szezont egy olyan lelkes Pittsburgh Steelers csapat ellen, amely még a 9-8-as eredménnyel is kihagyta az új rájátszást.Mindenesetre az Atlanta nem egyszerűen megszerezte az elmúlt 15 találkozóból tizenegyet a Carolinával szemben, de emellett a 10 csoporttalálkozón megvédte az új adományt. A legújabb NFC South valóban kiemelésre kerül, ha a Carolina Panthers és az Atlanta Falcons vasárnap látja.

Hétvégi este | sportfogadási oldalak értékelései

sportfogadási oldalak értékelései

Valójában minden futó egyenes visszatartás, amely egyébként alattomosan megéri, valójában a legújabb, egyértelmű RB-t jelenti, amivel a körökről van szó. Élvezzük mélyebben a mai napot, és kiemelhet egy kifutót az 5-8. sorozatból. Ebben a szezonban a vadonatúj meghajtású hátsó állapot mélynek tűnik, lehetővé téve az álomemberek számára, hogy WR-WR-t kössenek el, kihasználva az első pár választást.

A Chicago a környezetbarát Bay Packers elleni szorzókkal szemben

“A rendkívül fontosabb tartomány nyilvánvalóan az, hogy a CBS felfedi Taylor Quick-et az adásban. Most az 5.5-ös tartományban találja, hogy illeszkedjen a videojáték-tartományba.” “A nagyközönség hetente üldözi az Ohio Urban Area Overs-t, ami az Egyesült Államokra jellemző” – mondta Lucas. Az 5. hónapon belül az új Steelers kirúgott Baltimore-ból, míg a cuatro.5 pontos hazai esélytelenség. “Használja élesen a friss Seahawks-t. Seattle is az első számú teaser. Azt szeretnénk, ha Washington felosztaná az összes bevezető felelősséget” – mondta Zachary Lucas, a TwinSpires menedzsere, a vásárlási sportokért. Philadelphia az egész év legelső vesztesége, ellentétben a Ny Jetsről szóló közhiedelemmel. A legújabb Eagles (5-1 SU/3-2-step one ATS) 14-9-et játszott a félidőben, de az utolsó félidőben nem ért el, ami a 6,5 ​​pontos autópálya kedvencek óta hullott.

Nfl 16. hónap Lehetőség

A friss Atlanta Falcons tulajdonképpen az Engine City-re van orientálva, hogy a Detroit Lions csapatába kerüljön, jó 2-0-s ellenőrzőlistával. Néhány online játék miatt az új Falcons valójában 1-es lépés a továbbjutással szemben, és azért szerepel a listán, mert a 3. napon jó 3,5 területű alulmaradó. Ez a játék a vadonatúj hétvége legjobb típusát tartalmazza. nem csodálkozna, ha a kezdőrúgás előtt két számjegyű lett volna.

A Jacksonville Jaguars összehasonlítva a Buffalo-költségekkel

Ez némi költséget takaríthat meg; ráadásul viselni sem kell az ingadozó kontúrok miatt. A vadonatúj fogadási matematika még az általános NFL-fogadásokkal is megegyezik. Ha a Dallas Cowboys megpróbálja megtapasztalni a vadonatúj Philadelphia Eagles, valamint a Cowboys lesz a kedvenc, akkor megkapja az előjel nélkül. A célelőny még folyamatban van, ilyen, -7,5. A játék helyzetét tekintve az új Awesome Dish nem különbözik a sportesemények hangulatától. Ha határozottan különbséget szeretne tenni, akkor nyomja meg a vadonatúj sportfogadót is, hogy segítsen egyensúlyban tartani az élményt, és terjeszteni fogja az új vonalat.

Buffalo Debts vs New York Jets

sportfogadási oldalak értékelései

A nyomán Denver felgyorsult, és lehetősége volt eljutni az OT-re egy titkos Üdvözlégy touchdown után, hogy a legutóbbi, ellenőrizhetetlen élvezetet élvezhesse. Cleveland (1-0 SU és lehet, hogy ATS) utazik, így a Pittsburgh a későbbi meccsekre az egyike a néhány Monday Evening Sports Week 2 meccsnek. “Az új Titans nagy sikert aratott, és a Browns is megpróbálta felkapni magát. A vadonatúj Titans a vadonatúj nap közös kutyájaként készül” – mondta Lucas. A teljes 41,5-ös, hogy segítsen neked 38,5, a következő egy héttel ezelőtt történt valami más pipa, így Ön 38-at. Carolinába a nyitó videojátékodhoz a szombat esti futball ikerbillából. Közvetlenül azután, hogy az 1. hónapban meghódították Arizonát, a legújabb Commanderek 21-3-ra buktak a következő negyedévben a Denverben.

A normál szezonhoz képest preferált NFL Prop fogadások általában pontosan azt jelentik, hogy egy remek hátvéd hány yardot dob, vagy és ezek az emberek az NFL-t illetően általában többet értékelnek az adott hétvégére. Ebben a példában egy nagyszerű 100 dolláros fogadás a vadonatúj bálnákra, amelyek győzelme esetén 245 dolláros jutalékot vonnak maguk után, ha pedig nagyszerű 265 dolláros fogadást tesznek az új Patriots teljesítményére, száz dollár kifizetéséhez vezet, amikor keresnek.Az OddsChecker összeköti a legjobb sportfogadások rajongóit az iparág legelfogadhatóbbjával, és hiteles NFL-lehetőséget kínál. Végtére is, a fogadás éppen olyan jó, mint a vadonatúj sportfogadó, amelyet a játékra tesznek. Nemcsak egymás közösségei vannak védőfüggők, hanem a hátvédek is bizonyítatlanok, és előfordulhat, hogy korlátozások vonatkoznak a passzjátékra.