Nfl Chance, Traces And you can Spreads

Kot rečeno, popolnoma nova obramba 49ers preizkuša resnično profesionalno opremo, njihovi igralci se preizkušajo dobro, igrišča preizkušajo vrhunsko in ta zabava je veljavno Very Dish tveganje, ki vstopa v sezone. Območje zaliva San Francisco preizkusite povsem novo zavetje za točkovanje št.Montgomery je sprejel 15 ponudb za 67 jardov od Washington Commanders pred enim tednom, nazaj v način po neuspehu, ki se je pojavil v 5. dnevu proti novim Minnesota Vikings. Za mnoge, ki prepovedujejo 3. dan, ko je predčasno ostal zaradi izgorelosti, ima letos v povprečju 14,8 ponudb in 58,9 metrov hitenja na tekmo. Njegov odstotek dirke od 50,5 se zdi nekaj časa najnižji, zato priporočamo novega več tukaj.

  • Nova liga NFL je pravzaprav polna, da pride do vašega 7. tedna, ključnih nekaj dni, ki ima več zanimivih divizijskih konfliktov, od ekip, ki lahko upajo, do uvrstitve med kandidate v novi končnici.
  • New 49ers mora to tekmo vedno zmagati z dvomestno razliko, tudi na poti.
  • Tako ne samo, da vam lahko olajšam najboljše razumevanje vstopa in morebitnih izpadov igranja v vaši NFL, ampak ste tako samozavestni v odkrivanju linij NFL in boste postavili svoje naslednje stave.
  • Novi kardinali poskušajo igrati višjo polno zaščito v tem času.

Ne mislite, da bodo novi Colts, ki jih vodi Gardner Minshew, ustvarili dovolj rating pogonov za izenačenje naše domače zmage. Če se ozremo proti svežemu zapisu 7. tedna, se izkušnja začne v tem, kar bo verjetno agresivno dvoboj na četrtkovih nočnih dejavnostih, če Saints (-1) streže novim Jaguarjem. Nova tablica je stisnjena, da vam pomaga pri 13 video igrah, ki imajo pol ducata ekip za slovo, vendar boste morda še vedno našli več zanimivih tekem, zlasti nove Ravens-Lions, Chiefs-Chargers in morda Eagles-Dolphins. Najnovejši Buccaneers je dejansko šest-1 SU v svojih zadnjih sedmih domovih video iger proti skupinam, ki imajo informacije o padcu. Hkrati lahko najdete nič manj kot približno tri razvojne možnosti, ki vam zagotovo ustrezajo, in kardinali in vi lahko Rams drug drugemu izgledata primerno, da ju priporočajo par-kot tudi TD-ji.

Pozrite sa na túto webovú stránku: Nfl Moneylines 1. dan

Andy Dalton — novi načrtovani začetnik za New Orleans — je dejansko 6-18 SU in vi boste v njegovi karieri med primarnim časom dosegli 9-15 ATS, kar je slaba številka primarnih pozrite sa na túto webovú stránku izpadov od leta 2000, zagotovo eden izmed kvalificiranih branilcev . Istočasno Kyler Murray poskusi 0-cuatro SU in ti lahko ATS v zgodovini petih najbolj gledanih videoiger. Da se izkaže, da nas morda čaka še en dremež v četrtek zvečer (oprosti, Bezos!). Glede na to so to novi izločeni kardinali, še posebej glede na to, kako razbiti so po ocenah sveži Orleansi.Na osebni lokaciji bi lahko sveži Saints vrnili Chrisa Olavea, vendar se zdi, da sta Michael Thomas in ti Jarvis Landry veliko časa. Medtem ko kotni branilec Marshon Lattimore, in zato proizvaja veliko denarja, da bi DeAndreja Hopkinsa zavzel za njegovo suspenzijo.

Katera so najboljša spletna mesta za stave na NFL?

Spread daje prednost Philadelphii z izdajami dos.5, zato bo zmagal zaradi namena industrije, ki ga je treba plačati. Moneyline kljub uničujoči izgubi na cesti pred tednom dni v nasprotju z Ny Jets. Odkrijte jih za skakanje in zmago na pomembnem dvoboju v luči nočnih športnih dogodkov ob koncu tedna.

pozrite sa na túto webovú stránku

Od individualnih proslav, vključno s svetovalcem sezone in morda MVP lige NFL, da bi ljudje zmagali na primer na turnirju AFC in vi na turnirju NFC, so vas strokovnjaki NFL zaščitili. Odkar so Teksašani letos doživeli svoj šov s točkami, je zavetišče Lovie Smith običajno igralo bolje, ko se je soočilo z začetniki podajalci. Houston v letu 2010 štirikrat ponudi izkušenega začetnika začetnika in ekipa je na teh tekmovanjih dosegla odlično številko 2-dos. In morda je Smithova obramba omejila tekmovalce, ki izvajajo novince med branilcem, da bi dosegli samo 20,8 točke za vsako video igro. Ugotovi lahko, zakaj se obrisi dejansko spreminjajo in zakaj se določene skupnosti tako slabo spopadajo s tradicionalnimi.

V Ameriki se NFL Opportunity osredotoča na bonus (+), sicer velik minus (-). Let’s razlikujejo od vrha in lahko razumete NFL igralne možnosti. Prijavite se na naš e-poštni seznam brezplačnih stavnih izbir, zasebnih promocij in tudi če želite izvedeti več o MyOC Superior. Najnovejši Chargers prav tako ustavljajo video igro z nizkimi točkami, zmago več Denverja. Naslednji dan zaporedoma boste imeli Carolinino postavo proti Tomu Bradyju in ekipi Tampa Bay Buccaneers.

To je resnično mišljeno za izravnavo novega igrišča med skupinami, ki delajo v navdušeni video igrici NFL, tudi če je ena ljudem dejansko zaznana kot veliko boljša od druge. Takšna priložnost je bila natisnjena vzdolž junija in se bo zagotovo znatno razpršila pred 6. tednom. Ker je sezona lige NFL dosegla eno 3. mesto, šesti mesec prinaša najnovejše možnosti za dejavnosti igralcev, ki iščejo stave na najboljših spletnih mestih za stave v industriji. . Sean Payton bo prvič okusil trening pri Chiefsih na območju Kansasa, prav tako pa bo nekaj dni pogosto pokrivalo od odhoda Cowboysov na Chargers v Los Angelesu do Saturday Night Footballa. Ker so Cowboysi med najbolj razširjenimi skupnostmi iz NFL, se novi dolgovi začenjajo, da bi se ogreli v nadaljevanju dobrega zatišja sredi leta. Buffalo bi preizkusil največje dejavnosti od leta 2023, toda tudi Dallas.

Enajst prestreženj zaradi pol ducata iger poskusite s škodljivim iskanjem, ni pomembna metoda, s katero jo razrežete.Najnovejši vodje so dosegli 16 zaporednih srečanj, predvidoma 11-5 ATS v tem obdobju. Popolnoma novi Broncos je zagotovil tri od svojih zadnjih petih konferenc, ki imajo povsem novo različico, ki bo prispela šesti mesec, če bodo Chiefs zmagali od 11 od preferenc desetih,5 delov. Sveži Browns je pravzaprav 0-korak tri ATS v svojih preteklih približno treh cestnih igrah z vsemi tremi spletnimi igrami, ki presegajo celotno. Sveži Patrioti imajo 0-5 ATS v svojih zadnjih štirih tekmah, ker je pot slabša.

pozrite sa na túto webovú stránku

Nove športne stavnice zagotavljajo popoln razpon točk za vsako spletno igro NFL. Potem lahko pričakujete, da bodo celotni predmeti, pridobljeni, šli čez vas, da bi zagotovo dosegli ali stali nižje od njih. Običajno lahko najdete pomembne razlike, če upoštevate državno mejo in tudi količino stvari, ki jih pričakuje naš sistem, kar vam lahko pomaga doseči najboljše stave za NFL. Vsa naša umetna inteligenca, določena s statistiko, zbere vse dejanske izjave o skupinah, kar vam daje natančne izbire NFL in lahko ocenite napovedi. Verjemite v svežo količino in začnite, nato pa že danes sklenite svoje najboljše nogometne stave. Naročite se, če želite prejemati trenutne izbire stav in ponudbe v vaš nabiralnik.

Novi Jacksonville Jaguars so pridobili naslednje pokončne igre, vendar me skrbijo poškodbe glede T Walkerja Popolnoma nič in morda WR Zay Jones. Popolnoma novi Washington Commanders poskušajo zaskrbeti iz dos-korak tri, ko izgubijo za Bears, ki imajo QB Sam Howell, ki vrže 388 m, kot tudi 2 TD-ja, vendar njihova obramba predaja 359 metrov in lahko štiri ocene. Najnovejši Atlanta Falcons izboljšani na tri dos, donosni s QB Desmondom Ridderjem, ki je imel 329 m in nekaj TD. Vendar ne, poškodbe so pravzaprav zaskrbljujoče za obe ekipi, ki gresta na nekaj dni šest. Za trenutno priložnost, napredovanje točk in še veliko več za vsako vašo prihajajočo video igro lige NFL v šestem mesecu vaše redne sezone preberite manj kot.